Servidors de proves

Per començar a treballar en la creació de la teva web es pot fer de en un servidor local l o en un allontajemnt a internet. 
Si ho fem de forma local només es pot veure a l’ordinado on està instalada i que fa de servidor local, però no a internet. Per tant ens hem de desplaçar per poder veure-la de forma conjunta. 
Per poder tenir la web a internet són necesàries tres coses: un domini, un allotjament a un servidor a internet i la pròpia pagina web. 
Tant el domini com l’allotjament tenen un cost i normalment es contracten de forma anual, tot i que els nostres proveïdors tenen el compromis de tornar els diners de l’allotjament dins del primer mes si es dóna de baixa, però els diners del domini es perden.

La nostra sol·lució

Per guanyar agilitat i evitar desplaçaments per poder treballar de forma conjunta amb el client, nosaltres posem a disposició dels notres clients un domini i allonjament provisionals.
Així en qualsevol moment pots veure com van els treballs de la teva nova web. 

Como acceder

Fàcil. T’enviem un correo electrònic amb les següens dades: l’enllaç, el nom d’usuari i la clau d’accés.
Pas 1:
L’enllaç correspont al lloc on està publicada la teva web de forma provisional per treballar, per exemple: https://mwprovisional.com/ 
Fes click al icona amb el símbol de WordPress (marcat  en groc).
Pas 2:
Introdueix el nom d’usuari (o correu electrònic) i la teva clau d’accés, i ja pots accedir al teu lloc web en contrtucció.
Els accesos o permisos que et donarem estan limitats per evitar que accidentalment puguessis espatllar la web, només podràs accedir a la part que serà visible per tothom o”frontend”.  Però si tens coneixements de WordPress i ho vols, també et podem donar accés a la edició, al “backend”.

Tens dubtes?

Estem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte.
Ens trobaràs al 93 707 03 14, envian’s un correu a info@mwmontweb.com, o contacta a través del nostre formulari.
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.    Más información.
Privacidad