93 707 03 14 / info@mwmontweb.com

Avís Legal

Identificació i propietat

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, el Titular exposa les seves dades identificatives:

  • Titular:  LESEU DENTAL SL.
  • NIF: B64237456
  • Adreça:  Santa Anna 17, local 1. 08710 Santa Margarida de Montbui, Barcelona – Espanya.
  • Correu electrònic: info@mwmontweb.com
  • Telèfon de contacte: 937070314
  • Lloc Web:  https://mwmontweb.com

Condicions d’ús

La utilització del Lloc Web li atorga la condició d’Usuari, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses en les pàgines:

Si no estigués conforme amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions abstingués d’utilitzar el Lloc Web.

L’accés al Lloc Web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb el Titular.

A través del Lloc Web, el Titular li facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que el Titular i/o els seus col·laboradors han publicat per mitjà d’Internet.

A aquest efecte, està obligat i compromès a NO utilitzar qualsevol dels continguts del Lloc Web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en aquest Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats pel Titular, d’ altres usuaris o de qualsevol usuari d’ Internet.

Mesures de seguretat

Les dades personals que faciliti al Titular poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva al Titular, que assumeix totes les mesures d’ índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en aquestes d’ acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant això, ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant el Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos tot i que el Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’ aquests elements danyosos.

Tractament de dades personals

Podeu consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que recull el Titular a la pàgina de Política de Privacitat.

Contingut

El Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos en el Lloc Web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, el Titular no garanteix que sigui exacta, completa o actualitzada. El Titular declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines del Lloc Web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del Lloc Web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets del Titular o de tercers.

Els continguts del Lloc Web tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància s’han de fer servir ni considerar com a oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra ni recomanació per realitzar qualsevol altra operació, tret que així s’indiqui expressament.

El Titular es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut del Lloc Web, els vincles o la informació obtinguda a través del Lloc Web, sense necessitat de previ avís.

El Titular no és responsable dels danys i perjudicis que poguessin derivar-se de la utilització de la informació del Lloc Web o de la continguda a les xarxes socials del Titular.

Política de galeta

Podeu consultar tota la informació relativa a la política de recollida i tractament de les cookies a la pàgina de Política de Cookies.

Enllaços a altres llocs web

El Titular pot proporcionar-li accés a llocs Web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació a Internet en les quals podrà ampliar les dades ofertes en el Lloc Web.

Aquests enllaços a altres llocs Web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè vostè visiti les pàgines web de destinació, que estan fora del control del Titular, per la qual cosa el Titular no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que obtingui en seguir els enllaços. Així mateix, el Titular no respon dels links o enllaços ubicats als llocs web vinculats als quals li proporciona accés.

L’ establiment de l’ enllaç no implica en cap cas l’ existència de relacions entre el Titular i el propietari del lloc on s’ estableixi l’ enllaç, ni l’ acceptació o aprovació per part del Titular dels seus continguts o serveis.

Si accedeix a un lloc web extern des d’un enllaç que trobi al Lloc Web vostè haurà de llegir la pròpia política de privacitat de l’altre lloc web que pot ser diferent de la d’aquest lloc Web.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets reservats.

Tot accés a aquest Lloc Web està subjecte a les següents condicions: la reproducció, emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit del Titular.

Limitació de responsabilitat

El Titular declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels Serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la seva causa. Així mateix, el Titular no es responsabilitza de les pèrdues de xarxa, pèrdues de negoci com a conseqüència d’aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que pugui ser causat per causes fora del Titular.

Abans de prendre decisions i/o accions sobre la base de la informació inclosa en el Lloc Web, el Titular li recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

Jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola.

Contacte

En cas que vostè tingui qualsevol dubte sobre aquest Avís Legal o vulgui realitzar qualsevol comentari sobre el Lloc Web, pot enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça: info@mwmontweb.com